بررسی تب برفکی

دسته بندي : مباحث رشته ها » علوم دامی
دانلود فایل کامل بررسیتب برفکی
در قالب فایل word و متشکل از 26 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

بخشی از محتوای فایل دانلودی ::

تب برفکی
عامل ایجاد بیماری : ویروسی از خانواده Picornaviridae و از جنس Aphthovirus 
دارای 7 سروتیپ Asia1,SAT3,SAT2,SAT1,C,O,A 
-  مقاومت نسبت به عوامل فیزیکی و شیمیایی :
                -  دما : ویروس در دمای بیش از 50 درجه سانتیگراد غیرفعال میگردد.
                -  pH : pH پایینتر از 6 و بالاتر از 9 ویروس را غیرفعال می کند.(راهکار درمان و کنترل بیماری)
                -  ضدعفونی کننده ها : در برابر سدیم هیدروکساید 2% ، سدیم کربنات 4% و سیتریک اسید 2/0% غیرفعال میشود و نسبت به یدوفورها ، ترکیبات چهارتایی آمونیوم ، هایپوکلریت و فنل مقاوم است.
-  بقا :  در عقده‌های لنفاوی و مغز استخوان در pH خنثی فعال می ماند اما در عضلات وقتی pH پائینتر از 6 باشد ویروس تخریب میگردد. (در شرایط rigor mortis) 
در محیط هم تا بیش از یک ماه می تواند در صورت مساعد بودن درجه حرارت و pH باقی بماند.

دسته بندی: مباحث رشته ها » علوم دامی

تعداد مشاهده: 6789 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 26

حجم فایل:19 کیلوبایت

 قیمت: 42,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    دانلود فایل کامل بررسیتب برفکی
    در قالب فایل word و متشکل از 26 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.