پاورپوینت مزایای مثبت گوشت ماهی

دسته بندي : جزوات درسی و مقالات » شیمی
مشخصات فایل:
پاورپوینت مزایای مثبت گوشت ماهی
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 30


بخشی از پاورپوینت:
میزان اسیدهای امینه شبیه گوشتهای دیگر ولی قابلیت هضم پذیری آن بالاتر حدود 90%
بسته به تازه گی و نحوه نگهداری هضم پروتئین به 97-99% میرسد
غنی از مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، ید و فلوئور میباشد

چرا پرورش مصنوعی ماهیان
افزایش تقاضا به علت خصوصیات جذاب گوشت ماهی
کاهش ذخایر طبیعی ماهیان
به عنوان مثال تاس ماهیان و ماهی آزاد دریای خزر
و . . .
دسته بندی: جزوات درسی و مقالات » شیمی

تعداد مشاهده: 6308 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 30

حجم فایل:1,578 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب ppt و در 30 اسلاید و قابل ویرایش.