کاربرد آرد گندم در بسیاری از محصولات نظیر کیک، بیسکوئیت، غلات صبحانهای، شیرینی، عوامل غلیظ کنندهو سسها در کشورهای غربی به وضوح مشاهده میشود. همچنین این غله در گستره وسیعی از محصولات غذایی شامل نودل، نانهای مسطح (عربی، چاپاتی) و نانهای بخارپز چینی در اغلب کشورهای آسیایی و خاورمیانه مورد استفاده واقع میشود. کاربرد گندم صرفا به مصارف انسانی ختم نمیشود بلکه از آن در غذای حیوانات نیز سود میبرند. نشاسته و گلوتن حاصل از گندم موجب آمادهسازی مواد اولیه جهت تهیه و تولید کاغذ، چسب، غذای حیوانات اهلی، آبزیان و سوختهای زیستی خواهد شد.
ویژگیهای کیفی برجسته گندم که آن را برای کاربردهای گوناگون مناسب ساخته است شامل سختی دانه، محتوای پروتئینی آن، جذب آب آرد حاصل از آسیابانی و همچنین استحکام و قابلیت کشش پذیری خمیر میباشد. بسیاری از این ویژگیها مستقیما به پروتئین های ویژهای که در پیشبینی کیفیت خمیر نقش دارند، قابل استناد خواهند بود.
در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته می شود:
تعداد مشاهده: 7623 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 28
حجم فایل:342 کیلوبایت