دانلود تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها ۲۲ ص فرمت word
فهرست مطالبمروری بر تاریخچه غذاهای دریایی 2انواع غذا دریایی : 4تاکو ماهی 4انواع غذا دریایی : میگو و مارچوبه کبابی 5انواع غذا دریایی : 6شنیتسل خرچنگ 6سوشی: 7انواع سوشی 7ساشیمی(Sashimi): 7نِگیری (Nigiri): 8گوانگ نگری (Gunkan Nigiri): 9هوسوکامی (Hosomaki): 10فوتوماکی (Futomaki): 11اوراماکی (Uramaki): 12تماکی (Temaki): 13چیراشی (Chirashi): 14موارد لازم برای تهیه سوشی 15ملزومات تهیه برنج سوشی 15طرز تهیه سوشی 16طرز تهیه برنج سوشی 16سوشی سالمتر 17انتخاب سالمترین رول سوشی 18وسواس برای کیفیت ماهی خام 18انتخاب بهترین سوشی 19
تعداد مشاهده: 2412 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 22
حجم فایل:1,506 کیلوبایت