صفحه نخست
لیست فایل ها
درباره ما
راهنماي خريد
گارانتی بازگشت وجه
دسته بندی
کتاب
کسب و کار و پول
کتاب صوتی
کامپیوتر
هنری
نمایش نامه
موسیقی
معماری
فلسفه و رمان
شعر
زناشویی
داستانی
خلاصه کتاب
تربیتی
بیوگرافی
بانوان
ادبیات
آموزشی
آشپزی
کاراموزی و مشاغل
کشاورزی و زراعت
کامپیوتر و it
مکانیک
مواد و متالوژی
مهندسی برق
معماری و عمران
شیمی
زبان های خارجه
حقوق
حسابداری ، مدیریت و اقتصاد
پزشکی و پرستاری
کارآفرینی
کشاورزی و زراعت
کامپیوتری
معماری و عمران
صنعتی
صنایع غذایی
صنایع دستی
صنایع دارویی و پزشکی
سمینار کارآفرینی
دام و طیور
خدماتی و آموزشی
تولیدی
برق، الکترونیک و مخابرات
وب و برنامه نویسی
قالب وبلاگ
قالب و پوسته سایت
افزونه ها
اسکریپت
ابزارهای وب مستر
آموزش های وب
آموزش تجارت الکترونیک
php
asp.net
++c
نمونه سوال
کنکور سراسری
کنکور دکتری
کنکور ارشد
وزارت نیرو
نظام مهندسی
مصاحبه حضوری
فنی و حرفه ای
شهرداری
شرکت نفت
شرکت گاز
دستگاه اجرایی
دروس دانشگاهی
پیام نور
امتحان نهایی
استخدامی بانک
آیین نامه رانندگی
نرم افزار و بازی
کامپیوتر
اندروید
آموزش نرم افزار و بازی
ios
مباحث رشته ها
کشاورزی و زراعت
کتاب داری
کامپیوتر
هنر و گرافیک
نفت و پتروشیمی
نفت
مکانیک
مهندسی شیلات
مهندسی پزشکی
مقاله و تحقیق
معماری
معماری
معدن
معارف اسلامی
مشاوره و روانشناسی
مدیریت
متالوژی و مواد
مبانی نظری
مامایی
فلسفه
عمومی رشته ها
عمران
علوم سیاسی
علوم ریاضی
علوم دامی
علوم تربیتی
صنایع غذایی
شیمی
شهرسازی
زیست شناسی
زمین شناسی
زبان های خارجه
رشته نساجی
رشته فیزیک
رشته علوم اجتماعی
رشته صنایع
دندان پزشکی
داروسازی
حقوق
حسابداری
تغذیه
تربیت بدنی
تاریخ
پزشکی
پروتکل های روانشناسی
پروپزال
پرسشنامه
پرستاری
پتروشیمی
پاورپوینت
بهداشت
برق ، الکترونیک و مخابرات
اقتصاد
ادبیات
آمار
IT
گرافیک
میکس و تدوین
قالب پاورپوینت
سه بعدی
تصاویر خلاقانه
psd کارت ویزیت
psd تراکت
psd بنر
psd اینفوگرافیک
جزوات درسی و مقالات
کنکور سراسری دبیرستان
کشاورزی
کامپیوتر
هوافضا
نفت
مکانیک
مهندسی خودرو
مهندسی پزشکی
معماری
معماری
مدیریت
فیزیک
عمران
علوم تجربی
علوم انسانی
صنایع
شیمی
شهرسازی
زیست شناسی
زمین شناسی
زبان و ادبیات فارسی
زبان خارجه
ریاضی محض
ریاضی فیزیک
ریاضی فیزیک
روانشناسی
حقوق
حسابداری
جغرافیا
برق ، الکترونیک و مخابرات
الهیات
اقتصاد
آمار
كاربرد ميكروارگانيزمها در تهيه مواد لبني
دسته بندي :
مباحث رشته ها
»
تغذیه
جزئیات و دریافت
مقدمه:
شيرامولوسيون پيچيدهاي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً 87% آب، 5/3% پروتئين، 5/3% چربي و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزههاي متفاوتي دارند و به علت داشتن آب كمتر نسبت به شير، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذايي بيشتر است. تخمير شير در شرايط دمايي مناسب صورت ميگيرد و بسته به نوع مخمر، نوع شير و شرايط فرايند محصولات متفاوت توليد ميشود. ارگانيزمهاي عمدهاي كه شير را به محصولات لبني فرعي تبديل ميكنند، شامل لاكتوبا سيلوسها و استرپتوكوكها هستند.
استرپتوكوكهاي لاكتيك داراي آنتيژنهاي گروه N هستند و از مهمترين آنها استرپتوكوكوس لاكتيس، استرپتوكوكوس كرو موريس و استرپتوكوكوس ترموفيلوس را ميتوان نام برد.
استرپتوكوكوس لاكتيس متشكل از يك يا دو زنجيره بلند يا كوتاه يا سلولهاي بيضي شكل است. استرپتوكوكوس لاكتيس در 28 به سرعت در شير رشد و آن را ترش ميكند. متوقف شدن با كتريهاي گرم مثبت در شير به وجود يك آنتي بيوتيك قوي به نام نيسين ( توسط برخي گونههاي استرپتوكوكوس لاكتيس توليد ميشود) بستگي دارد.
گونههاي لاكتو باسيلوس، مهمترين باكتريهاي خانواده لاكتو با سيلوس محسوب ميشوند. لاكتو با سيلها (ميلهاي شكل، باريك، دراز، گرم مثبت و بدون اسپور) معمولاً به صورت رشتههايي مركب از سلولهاي موازي زنجيرهاي يا تك تك هستند. لاكتو با سيلها در مواد غذايي و فراوردههاي لبني به وفور يافت ميشوند. بيشتر گونهها جور تخمير (هوموفرمانتاتيو) وعدهاي مانند لاكتو باسيلوس فرمنتم و لاكتوباسيلوس پاستوريا نوس ناجور تخمير (هتروفرمانتاتيو) هستند. بسياري از گونههاي موجود در شير پاستوريزه مانند لاكتوباسيلوس برنيس، لاكتو با سيلوس لاكتيس و لاكتو با سيلوس فرمنتم، مقاوم به اسيد و ترموديوريك (تحمل كننده گرما) هستند و در تهيه فراوردههاي لبني ايفاي نقش ميكنند.
البته بايد در نظر داشت كه در فرايند توليد هر يك از اين فراوردهها، ميكروارگانيزمهاي متنوع ديگري از جمله كورينه با كتريومها و ميكروكوكوسها، مخمرها و قارچها و غيره نيز نقش دارند، كه در اينجا به بررسي آنها ميپردازيم.
دسته بندی:
مباحث رشته ها
»
تغذیه
تعداد مشاهده:
9452 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:
.rar
تعداد صفحات:
155
حجم فایل:
635 کیلوبایت
قیمت:
25,800 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
برچسب ها:
تحقیق كاربرد ميكروارگانيزمها در تهيه مواد لبني مواد لبني
كاربرد ميكروارگانيزمها در تهيه مواد لبني
لاكتاكوكوس لاكتيس زيرگونه لاكتيس
لبنیات
لكونوستوك
ليپوليز و اسيدهاي فرّار
مراحل فرايند توليد پنير
مقاله كاربرد ميكروارگانيزمها در تهيه موا