بتاکاروتن و کاربردهای آن در صنایع غذایی

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
در این تحقیق به بررسی موارد زیر پرداخته میشود:

  1. مقدمه و تعريف
  2. كارتنوئيدهاي طبيعي
  3.        بتاكاروتن
  4. دلایل استفاده از بتاكاروتن طبيعي
  5. مقادیر بتاکاروتن (گرم) در منابع مختلف
  6. كاربردهاي كارتنوئيدهاي طبيعي
  7. ميزان مصرف روزانه بتاکاروتن برای هر فرد
  8. مقايسه بين بتاكاروتن طبيعي و سينتتيك
  9. روش‏های استخراج بتاکاروتن
  10. منابع میکروبی قابل استخراج بتاکاروتن
  11. روش‏های استخراج بتاکاروتن از D. salina
  12. تولید اقتصادی بتاکاروتن استخراج شده از Dunaliella
  13.        استخراج کاروتن ها از ضایعات گوجه فرنگی
  14. کاربرد بتاکاروتن‏های‏ کمپانی (.ZMC )Zhejiang Medicine Co
  15. آمار واردات  و صادرات
  16. فهرست بتاکاروتن وارداتی دارای پروانه بهداشتی ورود
  17.  

دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 12472 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 18

حجم فایل:595 کیلوبایت

 قیمت: 27,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل